VW Gospodarska Vozila / Roll Show 2023

Eventi Mania d.o.o. ponosno objavljuje uspješno sudjelovanje na događaju VW Gospodarska Vozila / Roll Show 2023. Održali smo impresivno izlaganje i pripremili bogat program za sve posjetitelje.

Kao vodeća tvrtka u organizaciji događaja, naš tim je ponovno dokazao svoju stručnost i predanost u stvaranju nezaboravnih iskustava. Na Roll Show-u 2023, predstavili smo najnovija gospodarska vozila VW-a, pružajući posjetiteljima priliku da iz prve ruke vide inovacije i tehnologiju koje ova vozila čine izuzetnim.

Naši posjetitelji su imali priliku uživati u raznim interaktivnim sadržajima, uključujući demonstracije vozila, testne vožnje i stručne prezentacije. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i entuzijazmom, a naš tim se pobrinuo da svaki posjetitelj dobije potrebne informacije i pažnju.

Ovaj događaj je bio sjajna prilika za sve nas da se povežemo s našim klijentima, partnerima i ljubiteljima VW gospodarskih vozila. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand i sudjelovali u programu. Vaša podrška i povratne informacije su nam od izuzetne važnosti.

Radujemo se budućim događajima i novim prilikama za suradnju. Pratite nas za više informacija o nadolazećim eventima i novostima iz svijeta gospodarskih vozila.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad