PRO 3X3 TOUR 2022

S velikim ponosom objavljujemo svoje sudjelovanje u organizaciji prestižnog događaja PRO 3X3 TOUR 2022. Ovo otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3×3 košarci okupilo je vrhunske ekipe i strastvene ljubitelje košarke, a nama je bila prava čast biti dio jednog ovako velikog projekta.

Na PRO 3X3 TOUR-u 2022 dobili smo nove prvake Hrvatske u 3×3 košarci! Čestitamo ekipi KK Borik Bjelovar na osvojenom naslovu. Nadamo se da se marljivo pripremaju za Masters turnir u Parizu, gdje će predstavljati Hrvatsku i pokazati svoje vještine na međunarodnoj pozornici.

Zahvaljujemo se svim ekipama i pojedincima koji su svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličali ovaj sportski spektakl u Puli. Atmosfera je bila nevjerojatna, a energija na terenu i tribinama još jednom je dokazala zašto je 3×3 košarka toliko popularna i uzbudljiva.

Dio priče iz Pule možete pogledati u našem videu, koji donosi najbolje trenutke i atmosferu s turnira. PRO 3X3 TOUR CRO – Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3×3 košarci je završeno, ali sjećanja na ovaj događaj ostat će dugo u našim srcima.

Naša uloga u organizaciji ovog događaja dodatno je potvrdila našu predanost i stručnost u stvaranju vrhunskih sportskih manifestacija. Ponosni smo na naš tim i sve sudionike koji su doprinijeli uspjehu ovog turnira.

Radujemo se budućim projektima i novim prilikama za suradnju. Pratite nas za više informacija o nadolazećim eventima i sportskim događajima koje organiziramo.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad