INFOBIP SHIFT 2022 – Zadar / VMware

Imali smo priliku sudjelovati i biti na prestižnom događaju INFOBIP SHIFT 2022 održanom u Zadru. Ovaj događaj je okupio vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta tehnologije, a naš tim je imao čast predstaviti VMware.

INFOBIP SHIFT je jedan od najvažnijih tehnoloških konferencija u regiji, a naše sudjelovanje na ovom događaju bilo je usmjereno na predstavljanje inovativnih rješenja i najnovijih tehnologija koje VMware nudi. U suradnji s VMware-om, pružili smo posjetiteljima detaljan uvid u najnovije trendove i rješenja u svijetu virtualizacije i cloud tehnologija.

Tijekom događaja, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u interaktivnim radionicama, demonstracijama tehnologija te slušati inspirativna predavanja naših stručnjaka. Posebno smo ponosni na iznimno posjećen štand, gdje smo predstavili praktične primjene VMware tehnologija i njihove prednosti za moderne poslovne sustave.

Naša prezentacija na INFOBIP SHIFT 2022 dodatno je učvrstila VMware-ovu poziciju kao lidera u pružanju vrhunskih IT rješenja. Kroz brojne interakcije s posjetiteljima, partnerima i klijentima, dobili smo vrijedne povratne informacije koje će nam pomoći da još bolje odgovorimo na potrebe tržišta.

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima na njihovoj podršci i interesu. Radujemo se nastavku suradnje s VMware-om i sudjelovanju na budućim događajima gdje ćemo nastaviti dijeliti naše znanje i inovacije.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad